Esdra 9:5

5 Në blatimin e mbrëmjes u ngrita nga agjerimi, me rrobat dhe mantelin të grisur; pastaj rashë në gjunjë dhe shtriva duart nga Zoti, Perëndia im,
This chapter uses non-standard numbering and may be mis-aligned with Strongs references and so is unavailable.