Esdra 9:3

3 Kur dëgjova këtë gjë, grisa rrobat dhe mantelin, shkula flokët e kokës dhe mjekrën, dhe u ula i shtangur.
This chapter uses non-standard numbering and may be mis-aligned with Strongs references and so is unavailable.