Esdra 7:9

9 Ai e filloi udhëtimin e tij nga Babilonia ditën e parë të muajit të parë dhe arriti në Jeruzalem ditën e parë të muajit të pestë, sepse dora mirëbërëse e Perëndisë të tij ishte mbi të.
This chapter uses non-standard numbering and may be mis-aligned with Strongs references and so is unavailable.